Retourneren:

Uiteraard wil Studio Sing dat u als klant tevreden bent met uw aankoop. Als het gekochte item toch niet is wat u ervan verwacht, kunt u het uiteraard ruilen of retourneren. Wanneer de retourzending voldoet aan alle retourvoorwaarden wordt het gehele bedrag, exclusief verzendkosten, binnen 7 werkdagen retour gestort. Bij terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u voor de betaling van een of meerdere artikelen hebt gebruikt. Terugbetaling vindt plaats op het moment dat wij het/de artikel(en) retour hebben ontvangen.

Artikelen kunnen binnen 14 dagen worden teruggestuurd naar het volgende adres:

Studio Sing

Vrekenhorst 78

3905 VM Veenendaal

Vergeet niet uw factuur aan retourpakket toe te voegen. De retourkosten worden door ons niet vergoed.

 

Retourvoorwaarden:

  • Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen. Deze gaat in vanaf de dag dat het pakket is bezorgd/afgeleverd.
  • Retour en verzendkosten zijn voor eigen rekening.
  • Het artikel is onbeschadigd en in volledige staat, kleding en accessoires zijn onbeschadigd, ongedragen en niet gewassen.
  • Kleding dient in originele staat te zijn, evt. prijskaartjes zijn aangehecht, geen lichaamsgeuren of sigarettenlucht, geen voedsel, make-up, deodorant en/of andere vlekken.
  • Geen beschadigingen aan de kleding of andere artikelen
  • Wij geven geen was-garantie, garantie op versieringen of scheurgarantie op kwetsbare kleding.
  • Oorbellen kunnen NIET retour i.v.m. hygiĆ«ne.
  • Sale artikelen mogen niet worden geretourneerd.

Wanneer de retourzending niet aan onze eisen voldoet, zijn wij genoodzaakt deze te weigeren. U wordt hiervan via de mail op de hoogte gebracht.

Verstuur uw retourpakket altijd met een track en trace. Studio Sing is niet aansprakelijk als uw retourpakket zoek raakt. Mocht u het pakket zonder track en trace verzenden en deze bereikt ons niet kunnen wij helaas geen geld terugstorten. Alle retouren die bij ons binnen komen worden geregistreerd zodat wij altijd kunnen nagaan wanneer en of een retourzending bij ons is binnengekomen.

 

Ruilen:

Wij bieden geen mogelijkheid om te ruilen. Mocht u het artikel willen omruilen voor iets anders, retourneert u dan het betreffende artikel. Wij zullen het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, aan u terugstorten. U kunt een alternatief artikel ieder moment online in de webshop bestellen. Houd er rekening mee dat er een snelle wisseling is op onze webshop waardoor het kan zijn dat bepaalde artikelen, maten en/of kleuren zijn uitverkocht.