Betalen:

Bij Studio Sing kunt u veilig online betalen via iDEAL, hier zijn verder geen kosten aan verbonden. Bestelling die worden betaald via iDEAL worden meteen goedgekeurd en verzonden. Voor online betalingen met iDEAL maken wij gebruik van de beveiligde online betaalsystemen van Molly payments. Het betalen via Molly payments is extra veilig omdat uw rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven wanneer u online betaalt.

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven, zodat wij direct aan de slag kunnen met het verwerken van uw bestelling.

Verzenden:

Indien u uw bestelling voor 15.00 uur geplaatst en betaald heeft wordt uw bestelling binnen 2-3 werkdagen bezorgd. Deze levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Op zondag verzenden wij geen bestellingen. Alle bestellingen die dan binnen komen worden op maandag verwerkt.

U ontvangt altijd een bevestigingsmail van uw bestelling (check ook uw postvak ongewenst). De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5,95. De verzendkosten worden in uw winkelmandje berekend. Verzending naar België bedraagt € 8,95. Bij uw bestelling boven de 75,00 euro zijn de verzendkosten in Nederland gratis. Verzending naar België is gratis vanaf 100,00 euro. Alle pakketjes worden verzonden door MyParcel. U ontvangt een track en trace code in uw mail (check ook altijd uw postvak ongewenst).

Uw bestelling wordt afgeleverd op het adres dat u als factuuradres heeft opgegeven.

Om zo milieubewust mogelijk te werken  hergebruiken wij soms verpakkingsmaterialen. Daarom kan het zijn dat u uw bestelling in een gebruikte verpakking of doos ontvangt die niet is gerelateerd aan Studio Sing.